Feeds:
Posts
Comments

Archive for August, 2009

setem…

aku mau nonton cerita ini! marilaa….ehehhe..

“JILAT,LEKAT,POS??!” —muahaha..so kreatif tagline dia..

stem

Advertisements

Read Full Post »

it’s been a year!

alhamdulillah….01.08.09…it’s been a year since i started teaching! tak pasan weh…cptnye ms berlalu…n yet.still hv 32 more years b4 pencen…huahuhuhu…overall…i’ve gone through a wonderful year…wpon ade la mslh2 yg tak dpt nk elak tu kan…ape lagik..health prob of coz…hopefully aku akan lebih gigih…dan ‘gigih’ dlm menjalankan tugas2 perguruan aku…hehehe…

to all my dear frenz , KPLI July 07 IP Tawau…happy anniversary ya!

nota kaki: skolah aku closed for a week due to H1N1 case..poor that lil kid…baru year 1…hrp2 dia cpt smbuh…amiinnn…n moge Allah lindungi seluruh warga St Agnes from this pandemic as well…

Read Full Post »

1 Malaysia…

hr ni aku lepak kedai…so ade la sorang customer dtg…mamat ni biase ngn adek laki aku..so td dia tanye…mane adek? aku ckp la dia dh g KL…smbg blaja…tujuan mamat tu dtg sbb nak borak2 ngn adek aku je..then dia kate…dh alang2 dtg sini..kene la makan…aku ok je…pastu dia ajak aku borak2 ngn dia..aku no hal..tp tibe2 dtg member aku…so…aku agak berlaku tak adil..aku dok layan member aku je la..ehhehe..ape kaitan cter ni ngn 1 malaysia?

member aku tu indian,lelaki….cegu kt skola gaks…dia bwk la geng2 dia 2 org…indians la jugaks…so pas member aku minum2..borak2…makan…drang pn kuar…then mamat td nk byr…dia tanye…eh..td tu your friend ka? aku ckp la haah…kwn kat skolah…then dia ckp..ooo..indiann ehh…

dlm hati aku…laa…kenapa la kalo india? salah mehh aku kwn ngn india?..kite kan 1 malaysia…ngn cina pn aku kawan…customers yg dtg mkn cni pon multi-racial ape…laupan kedai hp sony ericson cina…mcm2 adaa…aiyoh mamat neh…pastu dia ckp aa…tunggu adek aku balek dulu baru dia nk lepak kedai ktrang neh..katenye borak2 ngn adek aku bes…heh..terase kot sbb aku tak layan dia borak..huahauha….i’m sori!!

Read Full Post »