Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘misc’ Category

1 Malaysia…

hr ni aku lepak kedai…so ade la sorang customer dtg…mamat ni biase ngn adek laki aku..so td dia tanye…mane adek? aku ckp la dia dh g KL…smbg blaja…tujuan mamat tu dtg sbb nak borak2 ngn adek aku je..then dia kate…dh alang2 dtg sini..kene la makan…aku ok je…pastu dia ajak aku borak2 ngn dia..aku no hal..tp tibe2 dtg member aku…so…aku agak berlaku tak adil..aku dok layan member aku je la..ehhehe..ape kaitan cter ni ngn 1 malaysia?

member aku tu indian,lelaki….cegu kt skola gaks…dia bwk la geng2 dia 2 org…indians la jugaks…so pas member aku minum2..borak2…makan…drang pn kuar…then mamat td nk byr…dia tanye…eh..td tu your friend ka? aku ckp la haah…kwn kat skolah…then dia ckp..ooo..indiann ehh…

dlm hati aku…laa…kenapa la kalo india? salah mehh aku kwn ngn india?..kite kan 1 malaysia…ngn cina pn aku kawan…customers yg dtg mkn cni pon multi-racial ape…laupan kedai hp sony ericson cina…mcm2 adaa…aiyoh mamat neh…pastu dia ckp aa…tunggu adek aku balek dulu baru dia nk lepak kedai ktrang neh..katenye borak2 ngn adek aku bes…heh..terase kot sbb aku tak layan dia borak..huahauha….i’m sori!!

Advertisements

Read Full Post »

Hello world!

hello world kate wordpress…mcm la aku ni newborn baby…hahahaa..

well…yaa..aku menukar lagik blogku….ngn harapan ade la smangat utk always-updated itu…adekah? hahha..

bkn ape…aku slalu bace blog one of my fren…which is kedirosa…jadiknye aku jeles tgk blog dia yg mcm besh…belek nye belek..cam besh je gune bground kaler putih…ala2 suci la konon…huahua…jadiknye…aku dh bosan tgk kaler2….baik buat black n white je…so aku pon decide nk wat blog baru…motif la sgt…mcm la takleh edit blog lame tu kan?

ntah la…aku juz nak sesuatu yg baru..fresh…simple…jadik bertuahlah wordpro..eh..silap..wordpress sbb dipilih oleh aku…heh….

so from now on…hopefully i can do my blogging as frequent as i can… as aku pun takde ape nak pikir..selain skola n rumah…huahua..yeahh….bersedialah utk membace cerita2 ku sebagai seorang guru…kekdahnye la kan….stakat ni aku dh kmpul beberape story kat dlm otak aku..tunggu utk dikuarkan je dlm blog baru ini…yeay..besh2….so korang yg membace pon…berdoalah supaye aku rajin mengupdate ye…hehehe…..

aku nak godek2 dulu features WP ni…nanti aku kembali ngn 1st story aku…yezzaa…

Read Full Post »